ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.


ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
- WATERSTOP WHD- 300,
= WATERSTOP WRD-240,
- WATERSTOP WHF-D 240, 
= WATERSTOP WHF-D 300  
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η σύγχρονη Εγνατία Οδός κατασκευάστηκε κοντά στην Εθνική Οδό 2 την οποία και αντικατέστησε στο μεγαλύτερο ποσοστό της στο τμήμα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τους Κήπους.
Εταιρία συντήρησης της είναι η Εγνατία Οδός Α.Ε., της οποίας κύριος μέτοχος είναι το Ελληνικό Δημόσιο και ανήκει στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. 

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ: WATERSTOP DMD-320, WATERSTOP DMD-320 F, WATERSTOP WMD-320/20, WATERSTOP WMD-320/30, WATERSTOP WMHD-320/20,
WMHD-320/30,
ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ (MONOBLOCK L , T , +) , FIXING CLIPS,
PIPE FITTING,INJECTION TUBES.
ΠΕΛΑΤΗΣ: METRO Α.Ε.
ΠΟΛΗ: Αθήνα.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το Μετρό της Αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της Αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας.
Το δίκτυο μετρό της Αθήνας αποτελείται από 3 γραμμές, με 64 συνολικά σταθμούς. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το μετρό Αθήνας βρίσκεται στην 17η θέση και σε βαλκανικό επίπεδο στην 2η θέση μετά την Κωνσταντινούπολη.
Το συνεχιζόμενο έργο ανάπτυξης του δικτύου Μετρό της Αθήνας έχει αναλάβει η εταιρεία δημοσίου συμφέροντος Αττικό Μετρό. 

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
WATERSTOP- WRD-240, ANTI-GLARE SYSTEM.
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ α.ε.
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η Αττική Οδός είναι ένα σύστημα αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα, στην περιοχή της Αττικής. Αποτελεί τον περιφερειακό δακτύλιο της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και τη σπονδυλική στήλη του οδικού δικτύου της Αττικής.
Η Αττική Οδός Α.Ε. είναι η κοινοπραξία μελέτης και κατασκευής του έργου, ενώ η Αττικές Διαδρομές ΑΕ είναι η εταιρεία λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητόδρομου. 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHF D-170
(ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΥ
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι χώρος διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων συνολικής έκτασης 210.000 μ², το οποίο περιλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδοςκαι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και πάρκο αστικού τύπου και άλλες μικρότερες εγκαταστάσεις. Η κατασκευη του ολοκληρώθηκε το 2016.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
«ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
WATERSTOP WHF-D 240.
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, έγινε η τελετή θεμελίωσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.Οι εργασίες κατασκευής του αεροδρομίου ολοκληρώθηκαν 51 μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2000, πέντε μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.Ύστερα από ένα πεντάμηνο δοκιμών, το αεροδρόμιο εγκαινιάστηκε στις 27 Μαρτίου 2001.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
WATERSTOP WHF-D 240.
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ευρύτερα γνωστό και ως Μέγαρο Μουσικής ή Μέγαρον, είναι χώρος διεξαγωγής μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεδρίωνΤο κτίριο του βρίσκεται στην Αθήνα επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και άνοιξε το 1991 με δύο αίθουσες.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-150
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
WATERSTOP WHF-D 240.
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο Αυτοκινητόδρομος 5 (Α5) (γνωστός και ως Ιόνια Οδός) είναι αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα.
Κατασκευάστρια και διαχειρίστρια εταιρία για το τμήμα από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα (ανισόπεδος κόμβος με Εγνατία Οδό) είναι η Νέα Οδός Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει και ένα τμήμα του Α1. Για το τμήμα Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό κατασκευάστρια και διαχειρίστρια εταιρεία είναι η Ολυμπία Οδός Α.Ε.

Η Ιόνια Οδός αποτελεί, στο τμήμα Αντίρριο-Ιωάννινα με μήκος 196 χιλιόμετρα, έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, ο οποίος ωστοσο βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή με νέα τμήματα να προστίθενται στο ήδη υπάρχον τμήμα. 

ΣΤΑΔΙΟ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-300,
WATERSTOP WRH-D 300.
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε.
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το Στάδιο «Αγια Σοφιά» είναι το υπό κατασκευή νέο στάδιο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας.
Η κατασκευή του γηπέδου άρχισε στις 28 Ιουλιου 2017 με χωματουργικές εργασίες. Η πρώτη φάση των εργασιών περιλάμβανε έργα εκσκαφής και αντιστηρίξεων, διάρκειας 5 μηνών σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.
Στις 6 Φεβρουαρίου 2018 ανακοινώθηκε πως η εταιρεία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε.» ανέλαβε την αποπεράτωση της δεύτερης φάσης εργασιών κατασκευής του γηπέδου. Αυτή περιλαμβάνει -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση- τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες, τα σκυροδέματα και τον σιδηρούν οπλισμό του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων και τέλος την κατασκευή και τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων. Το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή. 

ΣΤΑΔΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: WATERSTOP WHD-240,
WATERSTOP WHF-D 240.
ΠΟΛΗ: Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι σύγχρονο ελληνικό στάδιο ποδοσφαίρου στο Νέο Φάληρο στον Πειραιά.
Το νέο στάδιο Καραΐσκάκη άρχισε να κατασκευάζεται τον Ιούνιο του 2003 και παραδόθηκε την 30ή του ίδιου μήνα το 2004, στο διάστημα ρεκόρ των 14 μηνών (428 ημέρες) από την έναρξη της κατεδάφισης του προηγουμένου.