Εμπειρία & Τεχνογνωσία
Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Από το 1988, η εταιρεία είναι γνωστή για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την πολύτιμη τεχνογνωσία με την οποία υλοποιεί κάθε της έργο.

Η εταιρεία παράγει μονωτικά υλικά και εξειδικευμένα τεχνικά εξαρτήματα για τον κατασκευαστικό κλάδο και για την μόνωση σηράγγων, δρόμων, γεφυρών, φραγμάτων κλπ. Έχει πιστοποιηθεί από τις μεγαλύ-τερες κατασκευαστικές εταιρείας της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει ISO 9001 από το 2003.

Ιστορία εταιρίας

1958

Ιδρυση Αφοι Τυρμπά

Το 1958 ιδρύεται η εταιρεία Αφοι Τυρμπά που δραστηριοποιείται στο χώρο των πλαστικών, Η εταιρεία αποτελεί το προπομπό της σημερινής εταιρείας Plastiki.

1988

Ιδρυση της εταιρίας PLASTIKI

Πρίν 32 χρόνια ιδρύεται η εταιρεία, φιλοδοξώντας να γίνει απο τις πιο καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου, για αυτό και από τη πρώτη στιγμή στελεχώθηκε με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στο χώρο της επεξεργασίας πολυμερών πλαστικών.

2003

Η εταιρία αποκτά πιστοποίηση.

Στο πλαίσιο της οργανωμένης παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, η εταιρία προχώρησε στη πιστοποίηση της οργάνωσης και ποιότητας των προϊόντων της αποκτώντας το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001.

Σήμερα

Νέα Προϊόντα και Εφαρμογές

Η εταιρεία παράγει μονωτικά υλικά και εξειδικευμένα τεχνικά εξαρτήματα για τον κατασκευαστικό κλάδο και για την μόνωση σηράγγων, δρόμων, γεφυρών, φραγμάτων κλπ. και έχει πιστοποιηθεί από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείας της Ελλάδας και του εξωτερικού.  Τα κύριά προϊόντα είναι τα WATERSTOPS τα οποία χρησιμοποιούνται για την στεγάνωση αρμών σε κατασκευές που μπορεί να εμφανιστεί διαρροή νερού.  Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα της ασφάλειας των δρόμων όπως τα εύκαμπτα κολωνάκια FLEXIBOLL αποτροπής παρκαρίσματος και οριοθέτησης ποδηλατοδρόμων, σαμαράκια για τον έλεγχο ταχύτητας κυκλοφορίας, προστατευτικά γωνίας χώρων στάθμευσης, διαχωριστικά λωρίδων. Επίσης έχει εγκαταστήσει τα αντιθαμβωτικά στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. 

Προφίλ Εταιρίας

Εγκαταστάσεις εταιρίας έκτασης 4.000 τ.μ.

Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΥΡΜΠΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των πλαστικών από το 1958. Το 1988 ιδρύθηκε η PLASTIKI και στελεχώθηκε με προσωπικό πλήρως εξειδικευμένο στην επεξεργασία πολυμερών υλικών.
Η έδρα – το εργοστάσιο της εταιρείας είναι στην Κερατέα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 m². Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.  Η εταιρεία παράγει μονωτικά υλικά και εξειδικευμένα τεχνικά εξαρτήματα για τον κατασκευαστικό κλάδο και για την μόνωση σηράγγων, δρόμων, γεφυρών, φραγμάτων κλπ. και έχει πιστοποιηθεί από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείας της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει ISO 9001 από το 2003.
Τα κύριά προϊόντα είναι τα WATERSTOPS τα οποία χρησιμοποιούνται για την στεγάνωση αρμών σε κατασκευές που μπορεί να εμφανιστεί διαρροή νερού.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα της ασφάλειας των δρόμων όπως τα εύκαμπτα κολωνάκια FLEXIBOLL αποτροπής παρκαρίσματος και οριοθέτησης ποδηλατοδρόμων, σαμαράκια για τον έλεγχο ταχύτητας κυκλοφορίας, προστατευτικά γωνίας χώρων στάθμευσης, διαχωριστικά λωρίδων. Επίσης έχει εγκαταστήσει τα αντιθαμβωτικά στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
Λόγω της μεγάλης της εξειδίκευσης, σε κάποια προϊόντα η εταιρεία διατηρεί το μονοπώλιο στην Ελληνική αγορά. Επίσης κατασκευάζει ειδικά προϊόντα που αφορούν και καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Παράλληλα, η σχεδόν αποκλειστική προμήθεια μονωτικών προφίλ στην κοινοπραξία Αττικό Μετρό Α.Ε. και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Α.Ε. για την υλοποίηση των τεράστιων αυτών κατασκευαστικών έργων, καθιέρωσε την Plastiki Ο.Ε ως μία από τις σημαντικότερες παραγωγούς μονωτικών προφίλ στην ελληνική αγορά.
Μερικοί από τους κυριότερους της πελάτες είναι: ΜΕΤΚΑ ΑΕ, ΤΕΡΝΑ ΑΕ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, J&P ΑΒΑΞ ΑΕ, ΒΙΟΡΥΛ ΑΕ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ, RAVAGO HELLAS ΑΕ, Ε.ΠΑΙΡΗΣ ΑΒΕΕ κλπ. 

Επικοινωνία

ΘΕΣΗ ΒΙΡΟΡΙΑ,
19001 ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,
Τ.Θ. 22018
info@plastiki.com.gr
+30 22990 69288
+30 22990 69288 (FAX)

Email - Τηλέφωνα

info@plastiki.com.gr
+30 22990 69288
30 22990 69288 (FAX)